Medzinárodná mládežnícka súťaž diel

16.01.2018 / Aktuality » Konkurzy

Medzinárodná mládežnícka súťaž diel na tému: “Ako vidím budúcnosť Ruska: moje želanie prezidentovi Ruska ” sa usporiada Medzinárodnou radou ruských krajanov v spolupráci s Ministerstvom zahraničných vecí Ruskej federácie a Svetovou koordinačnou radou Ruských krajanov pod záštitou vládnej komisie pre
spravy krajanov v zahraničí a s podporou osobitného zástupcu Prezidenta Ruskej federácie pre spoluprácu s krajanskými organizáciami v zahraničí.

V marci 2018 sa uskutočnia voľby prezidenta Ruska. Bude sa určovať ďalší vektor vývoja našej krajiny. Táto súťaž má stimulovať záujem mladých ľudí žijúcich v zahraničí, ruských krajanov o túto udalosť, dať im možnosť verejne vyjadriť svoje názory na minulosť, súčasnosti a budúcnosti našej krajiny.

Súťaž sa zúčastňujú mladí krajania žijúci v zahraničí vekom do 18 rokov. Súťaž trvá od 1.januára do 15. februára 2018.

Pre účasť v súťaži je potrebné zaslať súťažné práce a osobné údaje o autorovi (meno, vek, pohlavie, miesto narodenia, krajina bydliska, poštovej adresy, e-mailovej adresy a telefónneho čísla) organizačnej komisii do 15. februára 2018 e-mailom (msrs@mail.ru) .

Víťazi a víťazi súťaže získajú diplomy a listy vďaky. Viac informácií nájdete na Facebooku alebo na webovej stránke RCVK.