Porota festivalu „Ruská pieseň nad Dunajom“-2018 vyhlásila mená finalistov

21.09.2018 / Aktuality » Ruská pieseň

Predstavujeme Vám posledné správy z Festivalu „Ruská pieseň nad Dunajom“, ktorý sa uskutoční v dňoch 19-20. októbra 2018 v Trenčianskych Tepliciach.

Výberové kolo sa priblížilo ku záveru. Všetky prihlášky na účasť spolu s odkazmi na súťažné videá boli odoslané na adresu nezávislej poroty, ktorá malá pred sebou ťažkú úlohu vybrať finalistov Festivalu a najlepšie čísla. Dovoľte predstaviť Vám členov poroty.

Predseda poroty – Viktor Minjaev, člen Zväzu novinárov Ruska, poradca rektora Štátnej hudobno-pedagogickej univerzity M.Ippolitova-Ivanova v oblasti medzinárodných vzťahov a koncertnej činnosti. Novinár, scenárista, redaktor.

Sú to Laureáti všeruských a medzinárodných súťaži, víťazi festivalu „Romansiada“, držitelia špeciálnej ceny za umelecký prejav Jekaterina Suslovova a Vasilij Morokov

Zaslúžilý umelec Ruska Vladimir Michajlov

Zaslúžilý umelec Ruska Oleg Akulič.

Takže po ukončení výberového kola porota festivalu „Ruská pieseň nad Dunajom“- 2018 zverejnila výsledky výberového kola a vyhlásila mená tých, ktorí príjmu účasť vo finále festivalu.
Tu si môžte pozrieť  plný zoznam finalistov:

Organizačný výbor a porota festivalu „ Ruská pieseň nad Dunajom“ srdečne Vás pozývajú do Trenčianskych Teplíc, kde sa v dňoch 19 a 20. októbra 2018 uskutoční hlavný program.
Účastníci festivalu budú mat možnosť sa zúčastniť tvorivých dielni, spoločenského večera a Galakoncertu, v ktorom príjmu účasť aj zaslúžené umelci z Ruska.