ŠPECIÁLNE PROJEKTY DŇA MLÁDEŽE

18.05.2023 / Aktuality » Konkurzy

ŠPECIÁLNE PROJEKTY DŇA MLÁDEŽE sú úžasnou príležitosťou na získanie najdôležitejších vedomostí a známostí v rôznych sférach života. Práve tu sa stretnú tí najbystrejší účastníci a špičkoví rečníci, aby diskutovali o perspektívach rozvoja najpopulárnejších odvetví.

VZLET VEDOMOSTÍ
“SPÁJANIE HLAVNÝCH MIEST”

V lietadle vás čaká vzrušujúca prednáška od špičkového rečníka, najvyšší kvíz a vystúpenie headlinera.

Na koho čakáme? Pedagógovia, učitelia, mentori, tvorcovia vzdelávacích programov, vychovávatelia, špecialisti v oblasti vzdelávania

Prihlásenie

DOBRODRUŽNÝ VLAK
” OBJAVOVANIE RUSKA ”

Na ceste retrovlakom „Ural Express“ tam a späť sa dozviete viac o Rusku, vypracujete si turistické trasy, navštívite technické múzeum a predstavenie hlavného umelca.

Na koho čakáme? Turistickí sprievodcovia, rekonštruktéri historických udalostí , touroperátori, cestovateľskí blogeri, špecialisti na cestovný ruch

Prihlásenie

KREATÍVNA CESTOVATEĽSKÁ LOĎ
“NAPLŇAJÚC SA INŠPIRÁCIAMI”

Čakajú na vás majstrovské kurzy, plenéry, možnosť zložiť si hymnu Svetového dňa mládeže a pozrieť si vystúpenie headlinera priamo na palube lode.

Na koho čakáme? Umelci, hudobníci, zabávači, špecialisti kreatívneho priemyslu

Prihlásenie

TECHNOLOGICKÁ STANICA
“VYTVÁRANIE BUDÚCNOSTI”

Zúčastnite sa stretnutí s mladými vedcami, navštívte pohlcujúce predstavenie o budúcnosti našej vedy, zoznámte sa s vývojárskymi myšlienkami ruských inžinierov, sledovať vystúpenie rečníka a hlavného umelca.

Na koho čakáme? Inžinieri, programátori, vedci, vývojári

Prihlásenie

AKO SA ZÚČASTNIŤ:

Krok 1

Na sociálnej sieti VKontakte uverejnite príspevok o tom, čo plánujete urobiť na Deň mládeže. Do príspevku vložte hashtagy: #MoveToMeeting #YouthDay2023.

Krok 2

Zaregistrujte sa v informačnom systéme “Mládež Ruska”.

Pri registrácii si vyberte jeden zo špeciálnych projektov – „Vzlet vedomostí. Spájanie hlavných miest“, „Dobrodružný vlak. Objavovanie Ruska“, „Loď kreativity. Naplnené inšpiráciou“ alebo „Technologická stanica. Vytváranie budúcnosti.”

V registračnom formulári podrobne opíšte svoju predstavu – čo konkrétne chcete urobiť pre budúcnosť Ruska? Nezabudnite uviesť úspechy vo vybranej oblasti (iné verejné projekty, granty, publikácie v médiách, účasť na konferenciách atď.).

Krok 3

Počkajte na výsledky. Odborníci z Rosmolodezh posúdia žiadosti žiadateľov a vymenujú autorov najlepších nápadov, ktorí sa stanú účastníkmi špeciálnych projektov. Po výbere budeme výhercov kontaktovať a povieme vám všetky podrobnosti!

Uzávierka prihlášok je 25. mája vrátane.

Prihlásenie

ČO EŠTE BUDE NA DEŇ MLÁDEŽE?

Veľké festivaly Dní mládeže 2023 sa budú konať v 14 regiónoch krajiny – Nižný Novgorod, Astrachaň, Krym (umelecký klaster Tavrida), Kazaň, Krasnojarsk, Moskva, Nojabrsk, Vladivostok, Orenburg, Kaliningrad, ako aj Petrohrad. , Murmansk, Irkutsk a Krasnodar.

Všetky podrobné informácie o podujatí nájdete na oficiálnej stránke podujatia. Účasť na mestských podujatiach je bezplatná, po predchádzajúcej registrácii na webovej stránke projektu.

Podrobnosti
Organizátormi Dňa mládeže 2023 sú Federálna agentúra pre záležitosti mládeže (Rosmolodezh) spolu s regionálnymi orgánmi, ktoré dohliadajú na implementáciu mládežníckej politiky v regiónoch.