Piesne Dňa Víťazstva

30.04.2020 / Aktuality » Deň Víťazstva

Drahí priatelia, veľký Deň Víťazstva sa blíži v rámci Pamätnej hliadky Diplomatickej akadémie, spolu s našimi priateľmi, partnermi plánujeme zaznamenať videá s interpretovaním hymny Víťazstva. Budeme radi, ak sa Vy a naši mladí krajania zúčastníte nahrávania a my všetci ho rozmiestnime v sociálnych sietiach 9. mája. Toto video poteší všetkých, ktorí sa zúčastnia tohto projektu. Každý naspieva pesničku podľa pokynov a pošle nám ju. Video už upravíme.
Posielam priečinok s materiálmi na nahrávanie piesne „Deň Víťazstva“.
V priečinku je mínusovka / melódia /, podľa ktorej musíte text piesne naspievať, plus text na nacvičenie a pochopenie skladby.
vzor pesnicky
Posledný termín je 4. mája.
Požiadavky na zvuk: pri zvukovom zázname by sa nemal počuť žiadny zvuk, sú potrebné čisté vokály (to sa dá dosiahnuť, ak vokály zaznamenávate na rekordéri v telefóne zapnutím hudby v slúchadlách). Ak je ťažké nahrávať vokály z dôvodu rôznych okolností, môžete nahrať plus.
Požiadavky na video: jednofarebné svetlé pozadie, spoločenský odev (muži – tričko, bunda, kravata; ženy – ľahké šaty). Prvky vojenskej uniformy sú vítané (čiapky, tuniky, stuhy sv. Juraja, dôstojníci môžu byť v uniforme). Pozícia pri státí do pásu. Na nahrávanie videa môžete použiť fotoaparát telefónu alebo aj na akomkoľvek inom zariadení.
Video a zvuk by sa mali posielať na e-mail.: nechyulia@mail.ru, v texte listu uveďte meno, región a požadované informácie o sebe (učiteľ, študent atď.)
vzory naspievania
Ako príklad posielam niekoľko záznamov zo série „Naproti Dňu Víťazstva“
vzory naspievania